Teljesen ismeretlenül, internetes keresés alapján beszéltünk először,és végül adtam megbízást egy olyan még élő  honlap teljes megújítására,egy folyamatosan bővülő, gyűjteményes oldalt,amilyent eddig még talán önök sem csináltak.
Tetszett a hozzáállás az első pillanattól. Nem a kifogások merültek fel, hanem a megvalósítás lehetőségei. Nem adtam nagy mozgásteret, hiszen nem akartam nagyon eltérni a régi arculattól, de teljesen meg kellett újulni.Szinte azonnal felvették a ritmust, és kitalálták a gondolataimat. Türelemmel viselték az én hibámból adódó csúszást, és amikor látható lett a “mű”, már tudtam, jó helyre kerültem. Szépen reagálták le a még felvetődő újabb igényeimet,és elmondhatom, most olyannak látom az oldalt, amilyennek talán mindig is akartam. A beinduláshoz kaptam videós segítséget, és jóval később is számíthattam önökre, amikor újabb kérésem volt.
Köszönettel tartozom, és nem utolsó sorban jegyezném meg, hogy a dolgok  anyagi oldalával is elégedett vagyok, korrekt összeg,minden hivatalosan, számlázva!
Köszönöm, és csak mellékesen jegyzem meg, van egy vállalkozói honlapom is, amit talán meg kéne újítanom…
Köszönöm!
Bóta Sándor

Magyar Hősök

Referencia oldal

www.magyarhosok.hu

Pin It on Pinterest

Share This