Ha a továbbiakban már nincs szüksége egy bejegyzésre, vagy egy oldalra (pl. mert a tartalom már nem aktuális), akkor könnyedén törölhető.

Első körben nem törlődik rögtön a kiválasztott oldal vagy bejegyzés, hanem a lomtárba kerül. Innen még a későbbiekben vissza lehet állítani, ha véletlenül tévesen törölte.

.

Bejegyzés törlésére (lomtárba helyezésére) több lehetőségünk van:

 1. lehetőség:
  A Bejegyzés menüben kattintson az Összes bejegyzés lehetőségre, majd kattintson a törölni kívánt bejegyzésre, és amikor megjelenik, a jobb oldali panelen válassza a Lomtárba helyezés parancsot.
  .
 2. lehetőség:
  A Bejegyzés menüben kattintson az Összes bejegyzés lehetőségre, és a törölni kívánt bejegyzés alatti gyorsmenüből válassza a Lomtár parancsot.
  .
 3. Bejegyzések csoportos törlése:
  A Bejegyzés menüben kattintson az Összes bejegyzés lehetőségre és a törölni kívánt bejegyzéseket jelölje ki (a dobozt pipálja ki).
  Ezek után a felette levő legördülő menüben válassza a Lomtárba helyezés lehetőséget, és kattintson az Alkalmaz gombra.

 

Oldal törlés (lomtárba helyezés) lehetőségei:

 1. lehetőség:
  Az Oldalak menüben kattintson az Összes oldal lehetőségre, majd kattintson a törölni kívánt oldalra, és amikor megjelenik, a jobb oldali panelen válassza a Lomtárba helyezés parancsot.
  .
 2. lehetőség:
  Az Oldalak menüben kattintson az Összes oldal lehetőségre, majd a törölni kívánt oldal alatti gyorsmenüből válassza a Lomtár parancsot.
  .
 3. Oldalak csoportos törlése:
  Az Oldalak menüben kattintson az Összes oldal lehetőségre és a törölni kívánt oldalakat jelölje ki (a dobozt pipálja ki).
  Ezek után a felette levő legördülő menüben válassza a Lomtárba helyezés lehetőséget, és kattintson az Alkalmaz gombra.

Pin It on Pinterest

Share This