A cégvezetők többsége már észreveszi, hogy weboldal nélkül nem sokára bezárhatja a boltot.

Dunaújváros weboldal készítés

Dunaújváros weboldal készítés

Amelyik vállalat nem képviselteti magát a neten, az szinte már nem is létezik.

 

Weboldal készítés Dunaújváros:
Mire használható egy internetes weblap?

 

 • Egy üzleti kapcsolat kezdetén a leendő ügyfél tájékozódik, hogy az Ön cége tényleg létezik-e. Ennek legkönnyebb útja, ha bepötyögi a cégnevet a keresőbe. Ha nem találja meg, akkor valószínűleg továbblép olyan cégre, aki elérhető a neten.
 • Aki valamilyen árucikket vásárolna, vagy szolgáltatást venne igénybe, arra is azonnal rákeres az Interneten. Akinek van weblapja, azt megtalálják, akinek nincs, azt nem. Így a weboldallal rendelkező versenytársát választja (így nem Önnél költi el a pénzét). Ezért javasoljuk weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunk igénybevételét.
 • Egy jól elkészített weblap új érdeklődőket, partnereket hoz, és nem csak nappal, ugyanis egy weblap sosem “alszik”.
 • A profi honlap segíti a kapcsolatfelvételt, ugyanis a látogatónak nem kell keresnie az elérhetőséget, hanem azonnal tud telefonálni, e-mail-t írni, ajánlatot kérni.
 • Egy jó weblappal időt spórolhatunk, mert meg tudjuk mutatni termékeinket a látogatóknak, továbbá már előre jó néhány kérdésre meg tudjuk adni a választ.
 • Továbbá sok oka lehet, hogy weboldalt készíttessünk, lehet hogy pályázathoz kell, vagy a szakértői státuszunkat szeretnénk egy témában megerősíteni, vagy éppen értékesíteni szeretnénk a honlapon keresztül.

Emiatt érdemes igénybe venni weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunkat.


Kérje most weboldal készítés Dunaújváros árajánlatunkat: 30/599-09-99

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


 

Weblapkészítés Dunaújváros A-tól Z-ig

honlapkészítés Dunaújváros

Dunaújvárosi weboldalkészítő szakember: 30/599-09-99

 • Ön elmondja nekünk, milyen weblapra van szüksége. (Nem baj, ha még nem teljesen kiforrott az elképzelése, honlapkészítő specialistáink tudják a dolgukat.) Nem fogunk informatikai szakzsargont használni.
 • Készítünk rá egy kedvező ajánlatot. (Amennyiben igényli, Titoktartási nyilatkozatot is aláírunk.)
 • Weblapkészítés ajánlatunk elfogadása esetén kötünk egy megállapodást (rögzítjük a munka lépéseit, díjazását, és határidejét) és elkészítjük a 20%-os előlegszámlát.
 • Regisztráljuk a domain nevet és a webtárhelyet. Ebben dunaújvárosi honlapkészítő specialistánk segít Önnek.
 • Ezek után az lesz a kérésünk, hogy küldje meg számunkra a weboldalra tervezett anyagot (menüpontok nevei, képek, szövegek, stb).
 • Weboldal készítő szakembereink megkezdik a munkát, melynek folyamatáról folyamatosan tájékoztatják Önt.
 • Az elkészült honlapot teszteljük, és megmutatjuk a megrendelőnek. Ilyenkor természetesen van lehetőség a módosításokra.
 • A weboldal készítés utolsó lépése a kész weblap publikálása az interneten és a pénzügyi elszámolás.
 • A honlapkészítés után-igény esetén- van lehetőség keresőoptimalizálásra, illetve a honlap karbantartására is.

Kérje most weboldal készítés Dunaújváros árajánlatunkat: 30/599-09-99

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


 

Weboldal készítés Dunaújváros:
Mennyi idő alatt készül el honlapja?

honlapkészítő Dunaújváros

“A jó munkához idő kell”, tartja a mondás, azonban tudjuk azt, hogy a mai világban a gyors megoldásokra van szükség.

Nem szeretünk és nem is szoktunk kapkodni, és csakolyan weboldalt készítünk, amely a mai igényeknek megfelel, és amire büszkék vagyunk. Mivel ebből élünk, holnap, holnapután, és még 10 év múlva is szeretnénk weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunkkal a piacon lenni. Amit elmondhatunk általánosságban, hogy a honlapkészítés Dunaújváros és vonzáskörzetében kb. 2 hét alatt elkészül. Ez egy egyszerű weboldalra vonatkozik, nyilván ha egy webshop-ról beszélünk, arra több idő szükséges.


Kérje most weboldal készítés Dunaújváros árajánlatunkat: 30/599-09-99

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


 

Beszüljünk a pénzről. Mennyibe kerül a weboldal készítés Dunaújváros környékén?

 

weboldal készítés Dunaújváros

Ingyenes weboldalkészítés nem létezik. (Ha belegondol, mi az, amit ma ingyen adnak? Ön adná ingyen a saját termékét, szolgáltatását?) Dunaújvárosi weblapkészítő specialistáink pontos árajánlatot készítenek cégének.

Ez nehéz kérdés látatlanban, mivel nincs két egyforma weblap. Van olyan honlap, amit el lehet készíteni 70-80 ezer forintból, és van olyan weboldal is, amelynek a készítése százezres nagyságrend, ez mindig a megrendelői igényektől függ.

A weboldal készítés Dunaújváros tájékoztató ára: 100.000 Ft, egy általános céges weboldalra.

De inkább kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Amit fontosnak tartunk megjegyezni: a honlapkészítés Dunaújváros szolgáltatásunkról minden esetben számlát adunk, így a munkánkra garanciát vállalunk.


 

.

Honlapkészítés Dunaújváros esetén fontos a személyes találkozás?

Dunaújváros honlapkészítés

A dunaújvárosi honlapkészítő szakember felveszi Önnel a kapcsolatot

A véleményünk az, hogy nem minden esetben. Időt és pénzt tudunk Önnek megspórolni azzal, ha telefonon és Interneten egyeztetjük le a részleteket. Ön a munkájára tud koncentrálni, azzal tud pénzt keresni, a honlapkészítés részleteit pedig meg tudjuk beszélni. Természetesen, ha igénybe veszi weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunkat, és ragaszkodik a személyes megbeszéléshez, az is megoldható.


Kérje most weboldal készítés Dunaújváros árajánlatunkat: 30/599-09-99

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


 

Ki legyen, aki elkészíti weboldalát?

 • Inkább bízzuk rá az internetes megjelenést az “informatikus srácra” / rokonra / haver fiára, és majd összedob valamit, “ócsó pézé”– számla nélkül (és persze garancia nélkül). Aztán ha valamit javítani kell, akkor mi történik? Semmi! Újra kell csináltatni a honlapot.
 • Aztán ott vannak a Dunaújvárosi honlapkészítő egyetemisták, hobbi webes szakik, akik némi kis aprópénzért összeraknak valamit. Kérdem én, egy komoly vállalkozó megengedheti magának, hogy Dunaújvárosban honlapkészítés helyett csak valami weblaphoz hasonlító “valamit” megjelenítsenek a cégről? Olyan ez, mintha nem névjegykártyát adnék a partnernek, hanem egy szalvéta vagy papír fecni szélére írnám a telefonszámom. (Vajon mennyire lenne a cég ezután hiteles?)
 • A cég egyik alkalmazottja (ne hívjuk őt weboldal készítés Dunaújváros specialistának), idejéből kitelik, oldja meg. De hát ő sem honlapkészítő specialista, miért bíznánk rá a céges megjelenést?
 • Diplomás weboldalkészítő, több éves szakmai tapasztalattal, folyamatos továbbképzéssel. Ő az, aki a weboldalkészítést Dunaújvárosban és környékén is korrekt áron, magas szakmai tapasztalattal végzi el. Ezek vagyunk mi. A választás az Ön kezében van.

 


 

Hogyan nézzen ki a weboldal?

Weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenben megfeleljen az Ön, és leendő partnerei igényeinek.

 • A weboldal legyen jól olvasható számítógépen, tableten, és mobilon is.
 • Weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy Ön tudja szerkeszteni weboldalát, tehát ha bármi változás történik, azonnal meg tudja oldani.
 • És ez még nem minden! A honlap elkészítés után 2 hetes díjmentes támogatási időszakot biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen kérdése, problémája van honlapkészítés Dunaújváros szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor azt ingyenesen megoldjuk.
 • Weboldal készítés Dunaújváros szolgáltatásunk megrendelése esetén 1 év garanciát biztosítunk. Ez azt jelenti, ha 1 éven belül az elkészült honlappal kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, azt térítésmentesen javítjuk.

Kérje most weboldal készítés Dunaújváros árajánlatunkat: 30/599-09-99

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


 

Weboldal készítés Dunaújváros árajánlat kérés

Kérem adja meg adatait:

Név (kötelező):
Email cím (kötelező):
Telefon (kötelező):Kérem adja meg a készítendő weboldallal kapcsolatos információkat:

Szüksége van domain-re, tárhelyre? (Válasszon!)

Milyen weboldalt szeretne?
(Weboldal célja, funkciói, célpiac)

Hogyan tervezi weboldalát?
(Menüpontok, oldalak száma, tartalmak, képek, videók, stb.)

Milyen gyakran kell a weboldalt frissíteni?
(Gyakran változó a tartalom, vagy ritkán kell a weboldalt módosítani? Ön szeretné ezeket elvégezni, vagy ránk bízná?)

Egyéb szolgáltatás, amire ajánlatot kér
(Pl. kereső regisztráció, keresőoptimalizálás, webszövegírás, idegen nyelvre történő fordítás, Facebook oldal, stb...):

Egyéb kérdés, kérés:

Kb. ennyit szánnék rá:

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Az Adatvédelmi szabályzatot megismertem és elfogadom.

Pin It on Pinterest

Share This