A honlapkészítés a hivatásunk a kétezres évek közepe óta, és szeretnénk még 10 év múlva is ugyanezt csinálni. Éppen ezért a célunk az, hogy olyan weboldalt készítsünk az Ön számára, amelyre mi is büszkék lehetünk. Ennek 3 egyszerű oka van:

  1. Ha Ön elégedett munkánkkal, akkor nagy valószínűséggel a következő weboldalát is velünk fogja elkészíttetni. (Ennek nagyon örülünk, hiszen ebből élünk. Több ügyfelünk is visszatérő vásárló, van olyan megrendelőnk, aki már 4 weboldalának elkészítését ránk bízta.)
  2. Ha Önnek tetszik az átadott weboldal, nyilván ajánlani fog minket ismerőseinek, barátainak, ügyfeleinek. (Ez csak természetes, hiszen ha valaki elégedett egy szolgáltatással, akkor tovább ajánlja azt. Mi is ezt szoktuk tenni ügyfeleinkkel, akik hozzájárulnak. Több ügyfelünknek sikerült már üzleti együttműködést kötnie egymással.)
  3. Mivel a weboldal, amit átadtunk Önnek, nekünk is tetszik, ezért szeretnénk referenciaként felhasználni. (Egy átadott weboldalban rengeteg munka, és energia van, mire eljutunk odáig, hogy átadjuk azt Önnek. Ha hozzájárulását adja, akkor honlapkészítés referencia munkaként feltüntetjük azt saját oldalunkon.)

 

Elégedett volt munkánkkal? Írja meg nekünk!

Amennyiben valóban azt kapta, amit szeretett volna, akkor kérjük szánjon néhány percet arra, hogy megosztja velünk véleményét.

Számít a véleménye!

Ez egy visszajelzés nekünk is, hogy jó irányba haladunk, más részről büszkén meg tudjuk mutatni érdeklődőinknek, leendő ügyfeleinknek, hogy Ön elégedett volt velünk.

Mi az, amit várunk Öntől?

Csak az igazat! Kérjük mondja el, hogy

  • mennyire volt velünk megelégedve?
  • milyen volt a közös munka?
  • mennyire voltunk rugalmasak?
  • hogyan tudtunk egymással kommunikálni?
  • tartottuk-e a megbeszélt feltételeket, határidőket?

Küldje el ez nekünk emailben, és mi feltesszük a honlapkészítés referenciák közé. Ez nagy nagy megtiszteltetés számunkra, amit előre is köszönünk, de természetesen az Önök számára pedig reklám.

Köszönjük 🙂

Itt tekintheti meg korábbi honlapkészítés referenciáinkat: https://weboldalkeszito.com/referenciak/

Pin It on Pinterest

Share This