A honlapkészítés a hivatásunk a kétezres évek közepe óta, és szeretnénk még 10 év múlva is ugyanezt csinálni. Éppen ezért a célunk az, hogy olyan weboldalt készítsünk az Ön számára, amelyre mi is büszkék lehetünk.

Az alábbi videóban elmondom, hogy miért fontos az, hogy meg legyen velünk elégedve, és arra szeretném kérni, hogy küldjön nekünk referenciát.

 .

Elégedett volt munkánkkal? Mondja el nekünk videón!

Amennyiben valóban azt kapta, amit szeretett volna, akkor kérjük szánjon néhány percet arra, hogy megosztja velünk véleményét egy rövid videó segítségével.

Ahogyan a videón is látta, nem kell túlbonyolítani a dolgot:

  • Gondolja át, mit szeretne mondani (a munka során szerzett tapasztalataira gondolok)
  • Álljon / üljön a telefon elé (vagy állványon, vagy egy selfie bot segítségével tudja rögzíteni a mobilt, de a legegyszerűbb, ha egy kollégája megfogja a telefont). A telefont állva és fekve is tarthatja, ez tulajdonképpen mindegy
  • Indulhat a felvétel (saját szavaival, egyszerűen mondja el mondandóját)

 

A rögzített anyagot pedig kérem küldje el nekem.

  • Ha nagy a méret, emailben nem fog átjönni, ebben az esetben használhatja az ingyenes Mammutmail szolgáltatást, ami segítségével 400 Mb-ig tud nekem anyagot küldeni. Kattintson ide: http://mammutmail.com/ Beírja a saját email címét, beírja az én email címemet, feltölti a fájt, és mehet az email.
  • Vagy töltse fel a Google Drive-ra és ossza meg velem a videót.

Köszönöm!

.

Néhány elégedett ügyfelünk a sok közül, akik már elmondták véleményüket

Busa Barbara, a Sicilia per sempre oldal tulajdonosa kért fel minket a weboldala elkészítésére (siciliapersempre.com). A következő videó a sikeres együttműködés után készült.

Nagyné Halász Anna természetgyógyásszal az üzleti kapcsolat már több évre nyúlik vissza. Weboldala megújítására ismét minket kért fel. A munka átadása után készült a következő videó.

dr. Szilvássy Rita mediátor, jogász, szociálpedagógus kért fel minket a weboldala elkészítésére (lehetjobb.hu). A következő videó a munka átadása után készült.

Rab András, a DAM Iskola alapító tagja kért fel minket, egy új és modern weboldal elkészítésére (damiskola.hu). Az itt látható videó a honlap átadása után készült.

Psenyeczky-Nagy Klára, a Regionális Egészségügyért Alapítvány, kuratórium elnöke kért fel minket a weboldaluk teljes átalakítására (regea.hu). A következő videó a weboldal átadása után készült.

.

Most Önön a sor… Várom a véleményét.

 

Pin It on Pinterest

Share This