A honlapkészítés a hivatásunk a kétezres évek közepe óta, és szeretnénk még 10 év múlva is ugyanezt csinálni. Éppen ezért a célunk az, hogy olyan weboldalt készítsünk az Ön számára, amelyre mi is büszkék lehetünk.

Az alábbi videóban elmondom, hogy miért fontos az, hogy meg legyen velünk elégedve, és arra szeretném kérni, hogy küldjön nekünk referenciát.

 .

Elégedett volt munkánkkal? Mondja el nekünk videón!

Amennyiben valóban azt kapta, amit szeretett volna, akkor kérjük szánjon néhány percet arra, hogy megosztja velünk véleményét egy rövid videó segítségével.

Ahogyan a videón is látta, nem kell túlbonyolítani a dolgot:

  • Gondolja át, mit szeretne mondani (a munka során szerzett tapasztalataira gondolok)
  • Álljon / üljön a telefon elé (vagy állványon, vagy egy selfie bot segítségével tudja rögzíteni a mobilt, de a legegyszerűbb, ha egy kollégája megfogja a telefont). A telefont állva és fekve is tarthatja, ez tulajdonképpen mindegy
  • Indulhat a felvétel (saját szavaival, egyszerűen mondja el mondandóját)

 

A rögzített anyagot pedig kérem küldje el nekem.

  • Ha nagy a méret, emailben nem fog átjönni, ebben az esetben használhatja az ingyenes Mammutmail szolgáltatást, ami segítségével 400 Mb-ig tud nekem anyagot küldeni. Kattintson ide: http://mammutmail.com/ Beírja a saját email címét, beírja az én email címemet, feltölti a fájt, és mehet az email.
  • Vagy töltse fel a Google Drive-ra és ossza meg velem a videót.

Köszönöm!

.

Egy elégedett ügyfelünk a sok közül, aki már elmondta véleményét

Nagyné Halász Anna természetgyógyásszal az üzleti kapcsolat már több évre nyúlik vissza. Weboldala megújítására ismét minket kért fel. A munka átadása után készült a következő videó.

.

Most Önön a sor… Várom a véleményét.

 

Pin It on Pinterest

Share This